Trænger du til et godt grin og et kærligt spark? Så må du ikke gå glip af dette foredrag om markedsføring og salg på nettet. Læs mere http://www.klaushall.com/2010/01/undgaa-kunder.html 

Uanset om du har en egentlig webshop, eller dit websted blot skal understøtte anden salgsindsats, er der en række ting du kan gøre, som vil holde kunderne på afstand. Enten vil de slet ikke finde dine websider, eller måske vil dit websted ikke konvertere dem til kunder?

Som indehaver af et websted, er det vigtigt at undgå de fejl, der kan holde kunderne på afstand ;-) Du skal i stedet satse på de metoder, der kan fange dine potentielle kunders interesse, tilskynde dem til at besøge dit websted – og allerhelst få besøget konverteret til et egentlig salg!

Udover en række eksempler får du konkrete værktøjer, som du kan anvende til selv at monitorere, analysere og forbedre din virksomheds online tilstedeværelse.

Webshopbogen
Ny bog webshopbogen.dk om det at etablere og drive en webshop så den giver overskud.

Køb bogen eller download den gratis light-version af Webshopbogen
Hvem snakker?
Follow klaushall on Twitter
Klaus Hall
Jeg har en baggrund bl.a. som selvstændig it konsulent og fotograf, og er desuden uddannet Voksenunderviser ved Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse, Certificeret Microsoft Office Master Specialist mv.

Jeg arbejder som It-ansvarlig og Vækstkonsulent ved Væksthus Midtjylland, og vejleder i udvikling af virksomheder, med speciel fokus på webshops, online markedsføring samt indkøb og anvendelse af it i virksomheden.

Desuden giver jeg løbende foredrag og indlæg om forskellige emner vedr. drift af virksomhed såvel online som offline.

Læs mere om søgemaskineoptimering og online markedsføring på min blog www.klaushall.com

Læs mere om min baggrund Om Klaus Hall
It i virksomheden
Gratis bog om IT i virksomheden

Bogen er skrevet i 2007 i samarbejde med Mogens Thomsen, Væksthus Midtjylland, og handler om hvordan du bedre kan udnytte it i din virksomhed.

Da bogen har et par år på bagen, er der naturligvis afsnit, som ikke er helt up-to-date. Grundlæggende handler bogen om, hvordan du bedst kan udnytte det it du allerede har indkøbt, og det gælder stadig IT i virksomheden.