Online Reputation Management er vigtigt, også for dig! Uanset din virksomheds størrelse vil der på et eller andet tidspunkt være nogen der begynder at tale om dig på nettet.

Hvis du ikke ved hvad der skrives om dig og din virksomhed på nettet har du ingen mulighed for at imødegå dårlig omtale eller profitere af gode ideer og positiv omtale.

Du har sikkert af og til prøvet at Google dig selv eller din virksomhed. De resultater du får frem viser naturligvis de sider som Google mener er mest relevante i forhold til din søgning.

Men der er mange andre steder at søge, og der findes mange andre sider, som slet ikke indekseres af Google – det er dem du skal finde! Det er en kendsgerning, at resultaterne af din søgning i Google kan være flere dage eller uger gamle, dvs. på det tidspunkt du søger, kan en negativ diskussion have lagt hele dit digitale omdømme i ruiner!

 Online Reputation Management

  • live eksempler
  • værktøjer til overvågning
  • søgemaskineoptimering

Webshopbogen
Ny bog webshopbogen.dk om det at etablere og drive en webshop så den giver overskud.

Køb bogen eller download den gratis light-version af Webshopbogen
Hvem snakker?
Follow klaushall on Twitter
Klaus Hall
Jeg har en baggrund bl.a. som selvstændig it konsulent og fotograf, og er desuden uddannet Voksenunderviser ved Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse, Certificeret Microsoft Office Master Specialist mv.

Jeg arbejder som It-ansvarlig og Vækstkonsulent ved Væksthus Midtjylland, og vejleder i udvikling af virksomheder, med speciel fokus på webshops, online markedsføring samt indkøb og anvendelse af it i virksomheden.

Desuden giver jeg løbende foredrag og indlæg om forskellige emner vedr. drift af virksomhed såvel online som offline.

Læs mere om søgemaskineoptimering og online markedsføring på min blog www.klaushall.com

Læs mere om min baggrund Om Klaus Hall
It i virksomheden
Gratis bog om IT i virksomheden

Bogen er skrevet i 2007 i samarbejde med Mogens Thomsen, Væksthus Midtjylland, og handler om hvordan du bedre kan udnytte it i din virksomhed.

Da bogen har et par år på bagen, er der naturligvis afsnit, som ikke er helt up-to-date. Grundlæggende handler bogen om, hvordan du bedst kan udnytte det it du allerede har indkøbt, og det gælder stadig IT i virksomheden.