Landingssiden er den allervigtigste på din hjemmeside. Det er den første side en potentiel kunde ser og er derfor helt afgørende for om kunden bliver – eller vender rundt og forsvinder igen.

Foredraget sætter fokus på de annoncetekster du anvender fx i Google AdWords, og de landingssider de leder den potentielle kunde ind på dit websted.

Hvilke forventninger du skaber hos den der klikker på din annonce? Og hvordan sikrer du at annoncen bedst muligt svarer til de forventninger, som den potentielle kunde har, når han/hun kommer ind i på din hjemmeside.

  • bounce rate – afvisningsprocent
  • personasmodeller
  • annoncetekster
  • søgeord – også de negative
  • landingssider

Webshopbogen
Ny bog webshopbogen.dk om det at etablere og drive en webshop så den giver overskud.

Køb bogen eller download den gratis light-version af Webshopbogen
Hvem snakker?
Follow klaushall on Twitter
Klaus Hall
Jeg har en baggrund bl.a. som selvstændig it konsulent og fotograf, og er desuden uddannet Voksenunderviser ved Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse, Certificeret Microsoft Office Master Specialist mv.

Jeg arbejder som It-ansvarlig og Vækstkonsulent ved Væksthus Midtjylland, og vejleder i udvikling af virksomheder, med speciel fokus på webshops, online markedsføring samt indkøb og anvendelse af it i virksomheden.

Desuden giver jeg løbende foredrag og indlæg om forskellige emner vedr. drift af virksomhed såvel online som offline.

Læs mere om søgemaskineoptimering og online markedsføring på min blog www.klaushall.com

Læs mere om min baggrund Om Klaus Hall
It i virksomheden
Gratis bog om IT i virksomheden

Bogen er skrevet i 2007 i samarbejde med Mogens Thomsen, Væksthus Midtjylland, og handler om hvordan du bedre kan udnytte it i din virksomhed.

Da bogen har et par år på bagen, er der naturligvis afsnit, som ikke er helt up-to-date. Grundlæggende handler bogen om, hvordan du bedst kan udnytte det it du allerede har indkøbt, og det gælder stadig IT i virksomheden.