Dette foredrag er især til dig, som allerede driver en webshop og ønsker at øge dit overskud.

Du får gennemgået ti helt konkrete forslag til forbedringer til en webshop, og du får også mulighed for at få feedback på din egen webshop.

Gennem analyse og test kan du lægge en plan for hvordan du forbedrer din webshop og kontinuerligt optimerer den, således at du får den optimale omsætning.

Foredraget fokuserer derfor på 2 punkter:

  • få mere og bedre trafik for dine markedsføringskroner
  • forøg konvertering af din trafik

Inden foredraget opfordres alle deltagere til at sende en mail, hvis de ønsker en individuelle gennemgang af deres webshops.

Webshopbogen
Ny bog webshopbogen.dk om det at etablere og drive en webshop så den giver overskud.

Køb bogen eller download den gratis light-version af Webshopbogen
Hvem snakker?
Follow klaushall on Twitter
Klaus Hall
Jeg har en baggrund bl.a. som selvstændig it konsulent og fotograf, og er desuden uddannet Voksenunderviser ved Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse, Certificeret Microsoft Office Master Specialist mv.

Jeg arbejder som It-ansvarlig og Vækstkonsulent ved Væksthus Midtjylland, og vejleder i udvikling af virksomheder, med speciel fokus på webshops, online markedsføring samt indkøb og anvendelse af it i virksomheden.

Desuden giver jeg løbende foredrag og indlæg om forskellige emner vedr. drift af virksomhed såvel online som offline.

Læs mere om søgemaskineoptimering og online markedsføring på min blog www.klaushall.com

Læs mere om min baggrund Om Klaus Hall
It i virksomheden
Gratis bog om IT i virksomheden

Bogen er skrevet i 2007 i samarbejde med Mogens Thomsen, Væksthus Midtjylland, og handler om hvordan du bedre kan udnytte it i din virksomhed.

Da bogen har et par år på bagen, er der naturligvis afsnit, som ikke er helt up-to-date. Grundlæggende handler bogen om, hvordan du bedst kan udnytte det it du allerede har indkøbt, og det gælder stadig IT i virksomheden.